Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 08. 2013. 13:11   >>  13:11

RAZMJENA

Mandžukić za Levandovskog?

Nemačka javnost sugeriše da bi ovoga ljeta moglo da dođe do razmjene na relaciji Bajern Minhen - Borusija Dortmund.

Priča oko Roberta Levandovskog i selidbe u Bajern Minhen mogla bi da dobije epilog i ovoga ljeta, a kao 'kolatelarna šteta' u cijeloj priči mogao bi da bude Mario Mandžukić.

Robert Levandovski je jasno stavio do znanja svoju namjeru da se preseli u Bajern, po cijenu čekanja do naredne sezone, kada će biti slobodan igrač.

Bajern je ranije u toku sezone pokušao ipak da izdjejstvuje dogovor sa klubom iz Dortmunda, ali je dobio poruku da bi u suprotnom pravcu morao da pošalje Mandžukića i Šaćirija.

Iako je priča u poslednje vrijeme utihnula, selidba Levandovskog na 'Alijanc Arenu' je i dalje realna opcija za tekući prelazni rok.

Nemački mediji sugerišu da bi Borusija mogla da popusti, a razlog tome je i Gvardiolin odnos prema Mariju Mandžukiću. Novi trener Bajerna Hrvata vidi kao idealnog džokera, ima samo riječi hvale za njega, ali Mario želi minutažu i Borusija bi mogla da mu ponudi takvu šansu.

Čini se da bi razmjena pomenutih napadača bila od obostrane koristi, kako za klubove, tako i za igrače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније