Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: sport.sport.ba [ Objavio: O.Z. ]

26. 09. 2018. 08:43   >>  08:25

ZBOG PROMAŠENOG PENALA

Murinjo uvrijedio Džounsa, navijači ljuti

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, polako ali sigurno, gubi sve konce na "Old Trafordu". Legendarni Portugalac se evidentno muči i ništa mu ne ide od ruke kako treba, dok njegova ekipa bilježi poprilično sramotne rezultate za klub takvog kalibra.

Posljednje razočarenje stiglo je u Karabao Kupu (nekadašnji Liga kup), gdje je Junajted eliminisan od drugoligaša Derbi kauntija i to na svom terenu, na vrlo bolan način - lošijim izvođenjem jedanaesteraca.

Junajted je mogao da ispane i u regularnih 90 minuta, ali je Felaini u petom minutu nadoknade postigao gol za 2:2 i odveo meč u penale. Izvođači sa obje strane su bili nevjerovatno precizni i nakon 14 izvedenih penala, rezultat je bio 7:7.

Odlučujući penal za junajted promašio je Fil Džouns, kojeg je Murinjo spomenuo nakon utakmice i to u negativnom kontekstu.

"Čim sam vidio da Fil Džouns prilazi lopti i da će on šutirati, znao sam da smo u problemu. Već smo bili ispucali svoje najbolje izvođače penala, pa sam ostao samo na njemu i Eriku Bajliju. Znao sam da je to problem", rekao je Murinjo, čija se izjava nije dopala navijačima koji su ga optužili da bespotrebno vrijeđa vlastite fudbalere kojim bi trebao biti podrška u ovoj situaciji.

Inače, Murinjo se uoči utakmice sa Derbijem ponovo uspio da se 'zakači' sa Pogbom, kojem je poručio da više nikada neće biti ni kapiten, ni zamjenik kapitena, i ostavio ga na tribinama protiv Derbja. Sve to, navodno, zbog izjave Francuza nakon remija sa Vulverhemptonom (1:1) kada je rekao da "Junajted mora da igra ofanzivnije", što je svakako bila indirektna kritika Murinju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније