Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 09. 2018. 22:12   >>  22:00 1

OŠTRO NAKON DERBIJA

Mrkela: Stojković za psihijatriju

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oštro je reagovao na izjavu golmana Partizana Vladimira Stojkovića i poručio da treba da se liječi u psihijatrijskoj ustanovi.

Mrkela je reagovao na izjavu Stojkovića, koji je nakon 158. "vječitog derbija", ljut zbog priznatog izjednačujućeg gola Crvene zvezde, kazao da se stidi što je Srbin i da će se sjutra odreći pasoša.

On je to učinio zbog sumnjivog pogotka Ričmonda Boaćea kojim je Zvezda izjednačila.

Uslijedio je još nevjerovatniji odgovor čelnika Zvezde.

"Sasvim jasno se vidi da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra, gol je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahtijeva hitno liječenje, ovo je za psihijatriju", rekao je Mrkela.

A da li je izjedančujući gol Crvene zvezde bio "čist" pogledajte sami:

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније