Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sportske.net ]

21. 09. 2018. 19:30 >> 19:11

NEZADOVOLJAN

Kejhil blizu odlaska iz Čelsija

Iskusni engleski fudbaler, Geri Kejhil, mogao bi da napusti redove Čelsija poslije skoro sedam godina u tom klubu.

Kako prenose engleski mediji, Kejhil od starta sezone nije u planovima novog trenera Mauricija Sarija i zbog toga je spreman da promijeni sredinu već u januaru.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji odlučio je da se povuče iz reprezentacije Engleske, što je značilo da je spreman da se u potpunosti fokusira na klupsku karijeru. Ipak, 32-godišnjak se nije naigrao od starta sezone, nije ga bilo ni u jednom susretu u Premijer ligi od starta sezone, dok je u Ligi Evrope protiv PAOK-a meč proveo na klupi.

Već u januaru mogao bi da zatraži transfer od kluba, a zainteresovanih strana ima - u priči su Votford i Olimpik Marsej.

"Ne želim da brzam, ali kako stvari stoje trenutno, da, najverovatnije ću otići", odgovorio je Kejhil na pitanje da li će napustiti ekipu naredne godine.

On je rekao da nije tip koji može da prihvati da ne igra.

“Suština svega je u igranju. Karijera je suviše kratka. Imam puno poštovanje za sve u ovom fudbalskom klubu, za sve navijače i igrače. Ali, ponekad morate da donesete tešku odluku kako bi vam karijera tekla u dobrom smjeru. Trenutno, ne uživam previše”, izjavio je Kejhil.

Bivši engleski reprezentativac je rekao da je u prethodnih sedam godina bio bitan, ne samo kao igrač u ekipi.

“Definitivno mi nije lako da se nosim sa ovakvom situacijom ove godine. Najvažnija stvar ovdje je tim, ali ja moram da gledam i sebe, kao i moju budućnost. Svemu jednom dođe kraj ili se jednostavno pojavi novi izazov iza ugla", izjavio je Geri Kejhil.

Iskusni štoper ima još godinu dana ugovor sa klubom, pa je jasno da Čelsi u januaru neće moći da računa na preveliku zaradu od njegove prodaje.

Kejhil je na "Stamford Bridž" stigao u januaru 2012. godine iz Boltona za sedam miliona funti, sa "Plavcima" je osvojio dvije titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i jedan FA kup, a minule sezone je i zvanično proglašen za kapitena kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније