Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Pobjeda / Arena ]

21. 09. 2018. 12:29 >> 12:13

TRENER BUDUĆNOSTI

Radićemo na poboljšanju igre i rezultata

Budućnost je pred početak prvenstva važila za glavnog pretendenta na titulu, važi i sada, s tim što na početku domaće sezone definitivno ne igra šampionski fudbal. Uspjela je to da sakrije u gostima, gdje je konkretno na Trešnjici i u Radanovićima ostvarila više srećne, nego zaslužene pobjede.

Stvarni problemi u igri “plavih” najbolje se vidjelo pod Goricom, gdje je ekipa vezala tri remija. Lovćen, Petrovac i prije dvije noći Rudar uspjeli su da uspore Budućnost na putu do trofeja.

“Ne možemo da budemo zadovoljni učinkom protiv ekipe iz Pljevalja. Cilj je bio da pobijedimo u veoma važnoj utakmici za nas, a ovoj ili smo bod. Momci su pružili maksimum u ovom trenutku, nemam što da im zamjerim, ali nije išlo. Imamo problema koji ne mogu da se riješe preko noći. Radićemo na poboljšanju igre i rezultata”, rekao je trener Radisav Dragićević.

Budućnost je ostavila slab utisak protiv Pljevljaka, ali je bilo momenata i kada je mogla da okrene meč na svoju stranu.Sredinom prvog poluvremana Podgoričani su imali nekoliko obećavajućih situacija pred protivničkim golom, kao i zicer koji Ivanović nije pretvorio u vođstvo. U nastavku je samo Mijić bio u prilici da zatrese mrežu, ali to mu nije dozvolio golman Aković zapaženom intervencijom u 56. minutu.

“Imali smo svoje šanse koje smo morali da iskoristimo. Vjerujem da bi sve bilo drugačije da smo poveli u prvom poluvremenu, kao što smo zaslužili. U nastavku je Rudar došao do igre i spriječio nas da uradimo nešto više. Ostaje žal, ali idemo dalje”, poručio je Dragićević.

“Plavi” za vikend gostuju Sutjesci u najvećem crnogorskom derbiju.

“Pred nama je teška utakmica, ali uradićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. Imamo naporan ritam ove sedmice, ali tako je i sa ostalim ekipama. Moramo da odgovorimo fizičkim zahtjevima, ali i protivniku koji brani titulu. Biće neizvjesno, ali nadam se da ćemo biti uspješniji”, zaključio je Dragićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније