Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 09. 2018. 11:14 >> 11:01

POLITIČKE TENZIJE

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd?

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.

Još uvijek su svježa sjećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpio veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".

Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbjegnu bilo kakve kontroverze, iako je Šaćiri trenutno u drugom planu kod menadžera Jirgena Klopa.

Englezi podsjećaju na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je, u slučaju dolaska Šaćirija u Beograd, dužnost kluba da sve prođe u najboljem redu, ali i da vjeruje da će 25-godišnji fudbaler biti "manji od makovog zrna".

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula igra se 6. novembra u 4. kolu Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније