Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2018. 23:08 >> 22:50

REAL POKAZAO SNAGU

De Rosi: Bili smo demoralisani

Fudbaler Rome Danijele De Rosi rekao je da je njegova ekipa bila demoralisana u porazu od Real Madrida 0:3 u Ligi šampiona.

"Uvijek se demorališete kada igrate protiv ekipe koja vas natjera da trčite a da ne vidite gdje je lopta. Imali smo šanse iz kontranapada, ali oni imaju veoma kvalitetne odbrambene igrače, kao i napadače i nije ih lako proći", rekao je De Rosi za Skaj.

Roma je sinoć na "Santjago Bernabeu" izgubila od Reala sa 0:3 u prvom kolu Lige šampiona.

"Možete da čitate utakmicu na hiljadu načina, ali kada vas napadnu talentovani igrači, pronaći će način da prođu. Oni su jaki, ali i mi moramo da budemo svjesni naše snage i da je još jednom pokažemo", dodao je on.

De Rosi je naveo da ekipa mora brzo da zaboravi poraz.

"Ostaje nam da naporno radimo, da se koncentrišemo na narednu utakmicu u prvenstvu protiv Bolonje. Potrebni su nam bodovi u Seriji A, i to će biti teško", rekao je De Rosi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније