Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2018. 20:08 >> 19:49

REAL OBJAVIO DOKUMENTARAC

Ronaldov posljednji govor u Realu

Real Madrid objavio je dokumentarac u kojem se nalazi i posljednji govor Portugalca Kristijana Ronalda koji je održao prije prelaska u Juventus.

Radi se o dokumentarcu pod nazivom "En el Corazon de la Decimotercera" koji govori o osvajanju 13. Lige šampiona, a koji prikazuje Ronalda kao jednog od lidera u svlačionici.

Tokom posljednjeg govora je motivisao svoje, sada već bivše, saigrače kako bi pobijedili Liverpul.

"Vrijeme je za pobjedu. Ne za igru, nego za pobjedu. Vrijedi poginuti kako bi se ispisala istorija", izjavio je Ronaldo.

Prije nego je napustio svlačionicu, Ronaldo je snimljen kako ljubi amajliju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније