Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 08. 2013. 13:18 >> 13:18

POD ZAŠTITOM POLICIJE

Bejlu prijetili smrću zbog Reala

Fudbaler Totenhema Geret Bejl, koji svim silama insistira na odlazak u Real Madrid, u nedjelju je bio žrtva anonimne telefonske prijetnje smrću.

Poziv se probio do centrale Totenhemovog trening-centra u Enfildu u kasno nedjeljno poslijepodne.

Fudbaler u to vrijeme nije bio unutar kompleksa, ali njemu bliski izvori potvrdili su da je hladnokrvno izrečena poruka shvaćena vrlo ozbiljno. Premierligaški klub je zbog toga pojačao sigurnosne mjere unutar i oko trening-centra.

Bejl je odlučio bojkotovati klupske pripreme za novu sezonu, tako da treninge odrađuje samostalno, nadajući se da će prije ili kasnije preseliti u Madrid.

Velšanin je očekivao da posao bude završen u ponedeljak, ali se to nije desilo. Danijel Levi je tvrd pregovarač, želi da izvuče najviše za Totenhem, ali niko ne sumnja da će na kraju doći do transfera.

U međuvremenu, klub je zatražio od policije zaštitu za igrača, a čitav slučaj će biti ispitan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније