Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Pobjeda / Arena ]

17. 09. 2018. 13:11   >>  12:51

1. CFL

Rezultati Petrovca nijesu slučajnost

Pod Malim brdom prave se velike stvari. Petrovac je očigledno ove sezone spreman na drugačiju priču od prethodne dvije godine, kada je kroz baraž morao da čuva prvoligaški život.

Krenulo je loše – nakon tri kola je od mogućih devet imao samo bod, pa se sticao utisak da ga čeka još jedna sumorna jesen. Ali, vrlo brzo stvari su se okrenule Petrovac je dobio Mornar, zatim Lovćen, osvojio bod pod Goricom i proteklog vikenda savladao Rudar.

"Nebo-plavi" definitivno su u seriji koja šalje jasnu poruku da je ovaj tim spreman za mnogo veće domete.

"Važna pobjeda protiv odlične ekipe Rudara. Počeli smo dobro meč, međutim, kao da smo prerano počeli da čuvamo rezultat i sami dozvolili Pljevljacima da se vrate u meč. Iskreno, gosti su čak bili blizu vodstva, ali dali smo gol iz prekida, što je možda bilo presudno. Odigrali smo hrabro, disciplinovano, pokazali da i sa timovima koji imaju najveće ambicije znamo da odigramo. Bili smo strpljivi, čekali šansu da riješimo meč i stigao je taj treći gol, a na kraju možda smo mogli biti i ubjedljiviji", analizirao je meč pod Malim brdom Stefan Popović, čuvar mreže Petrovčana.

U taboru "nebo-plavih" svjesni su da su napravili veliki rezultat, ali i pored toga nema euforije.

"Svakako da su ovo velika i važna tri boda za nas, ali smo svjesni da što se tiče igre možemo još bolje. Zato ne letimo, već smo znamo da moramo još da radimo i da nas čeka dosta posla", naglasio je Popović.

Tri pobjede u posljednja četiri kola uslovila su ,,let” Petrovčana, koji su na tabeli pretekli i šampiona! Stigli do gornjeg dijela tabele.

"Sigurno da prija pozicija na tabeli. Međutim, još je početak prvenstva, tako da ima još mnogo da se igra. Treba i dalje nastaviti u ovom ritmu, poboljšati neke stvari i ići meč po meč, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Sigurno da su ambicije u skladu sa trenutnom pozicijom na tabeli, ali tek je početak, zbog toga nema euforije", zaključio je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније