Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 09. 2018. 21:11 >> 20:51

REMI VOLFSBURGA I HERTE

Bajern jedini maksimalan, Šalke i dalje bez bodova

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na svom terenu ekipu Bajer Leverkuzena sa 3:1, u utakmici trećeg kola njemačke Bundeslige.

Bajer je poveo već u petom minutu golom Vendela iz jedanaesterca, ali je Bajern vrlo brzo preokrenuo rezultat.

Prvo je Koranten Toliso izjednačio u desetom minutu, da bi devet minuta kasnije Arjen Roben pogodio za 2:1. Pobjedu Bajerna je u 89. minutu potvrdio Hames Rodriges.

Bajern je tako upisao i treću pobjedu u novoj sezoni i prvi je na tabeli sa devet bodova, dok je Bajer i dalje bez bodova.

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobijedili su na svom terenu Šalke sa 2:1.

Menhengladbah je, poslije druge pobjede na počeku nove sezone, peti na tabeli sa sedam bodova, dok je Šalke pretrpio i treći poraz i nalazi se na 15. poziciji bez bodova.

Golove za pobjednički tim postigli su Matijas Ginter u trećem i Patrik Herman u 76. minutu.

Strijelac jedinog gola za Šalke bio je Brel Embolo u 93. minutu.

Fudbaleri Volfsburga i Herte odigrali su neriješeno 2:2.

Dilrosun je u 61. minutu donio prednost Herti, Jonus Mali je u 87. izjednačio na 1:1 pogotkom sa bijele tačke, a potom su uslijedila velika uzbuđenja i još dva gola.

Ondrej Duda je u 91. minutu ponovo doveo Hertu u vođstvo, ali je samo dva minuta kasnije konačan rezultat postavio Admir Mehmedi.

Volfsburg je treći na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i Herta na četvrtoj poziciji.

Fudbaleri Diseldorfa su na svom terenu slavili protiv Hofenhajma sa 2:1. Diseldorf je osmi na tabeli sa četiri boda, dok je Hofenhajm na 11. poziciji sa bodom manje.

Majnc je na svom terenu pobijedio Augsburg sa 2:1 i sa sedam bodova zauzima peto mjesto, dok je Lajpcig bio bolji od Hanovera sa 3:2. Ekipa Lajpciga je deseta sa četiri boda, dok je Hanover na 13. mjestu sa dva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније