Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportske.net, Objavio: G.Š. ]

14. 09. 2018. 14:36 >> 14:21

MANČESTER SITI

De Brujne vrijedi 250 miliona eura

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola u intervjuu za španske medije kazao je da izlazna klauzula u ugovoru “građana” i belgijskog reprezentativca Kevina de Brujnea iznosi čak 250 miliona eura.

De Brujne je početkom godine potpisao novi ugovor sa "građanima", a visoka otkupna klauzula najbolje oslikava koliko Gvardiola cijeni Belgijanca.

"De Brujne je sjajan, veoma dinamičan igrač. Marselo Bjelsa mi je rekao da mu je on omiljeni igrač. Jednog dana sam upoznao njegove roditelje i shvatio kakav je De Brujne zapravo. Žao mi je ostalih klubova, ali izlazna klauzula je 250 miliona eura i trenutno nije na prodaju", rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније