Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sportklub, Objavio:G.Š. ]

14. 09. 2018. 12:19   >>  12:05 11

REKONSTRUKCIJA BESMISLENA

Terzić: Zvezdi je potreban nov stadion

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić kazao je da se od sadašnjeg stadiona ne može praviti moderna arena, tako da bi, umjesto rekonstrukcije, trebalo razmišljati o izgradnji novog.

Terzić je kazao da je o tome već razgovarao sa prvim čovjekom države Aleksandrom Vučićem i objasnio mu da umjesto rekonstrukcije treba ići na rušenje i izgradnju novog stadiona.

"Ne može da se pravi moderna arena od 'Marakane', jer su sve četiri tribine naslonjene na zemlju. Nemamo prostor za komercijalni sadržaj i jedino rješenje je da se sruši čitav stadion i napravi moderan sa komercijalnim sadržajem, gdje bi cio objekat živio 365 dana u godini”, rekao je Terzić, a prenosi "Informer".

Terzić je Vučiću kazao da je Zvezda jedini klub u Ligi šampiona koji ima stadion sa atletskom stazom, a to više ne postoji.

“Da bismo izbacili atletsku stazu u ovoj rekonstrukciji, moramo teren da pomjerimo skroz do zapadne tribine, a onda nam ostaju tri tribine za rušenje. Tada dolazimo u situaciju da praktično pravimo tri četvrtine novog stadiona. Prema tome, bolje je porušiti stadion i napraviti novi sa instalacijama i podzemnim garažama", dodao je Terzić.

On je pojasnio da bi rušenje stadiona i izgradnja novog trebalo da se dogode u narednih pet do deset godina.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније