Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

12. 09. 2018. 16:28 >> 16:12

NA JOŠ GODINU

Crnogorski Telekom i FSCG produžili saradnju

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) produžili su saradnju na još godinu.

To je 11. sezona za redom kako je Crnogorski Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom 1.CFL.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su predsjednik FSCG Dejan Savićević i direktor Sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu Dušan Banović.

Savićević je, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je zadovoljan prodzužetkom saradnje sa tako renomiranom kompanijom.

"Izuzetno smo zadovoljni što parnerstvo sa Crnogorskim Telekomom, jednom od najuspješnijih kompanija u državi, traje punih 11 godina. Dosadašnja saradnja bila je na izuzetnom nivou i nema razloga da bude drugačije u periodu koji je pred nama. Nastojaćemo da dobrim rezultatima na svim nivoima učinimo to parnerstvo još boljim", rekao je Savićević.

Banović je kazao da su u Telekom ponosni na saradnju sa fudbalskom asocijacijom Crne Gore.

"Ušli smo u drugu deceniju zajedničke saradnje i veoma smo ponosni što Crnogorski Telekom nastavlja da bude podrška nacionalnom fudbalskom timu. Sigurni smo da će i naredni period obilježiti uspješna saradnja i da će ovo biti veoma zapažena sezona. Čestitamo na odličnom startu u Ligi nacija i vjerujemo da reprezentacija i na važnim utakmicama koje su pred njom ostvariti dobre rezultate", rekaoje Banović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније