Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 08. 2013. 20:14 >> 20:15

OTAC

Nejmar izgubio 7 kg za mjesec dana

Nejmar da Silva Santos, otac Barselonine nove zvijezde, Nejmara Juniora, priznao je da je zabrinut za zdravlje svog sina.

Analize krvi, urađene po dolasku u Barselonu pokazale su da brazilski napadač ima prenizak nivo hemoglobina u organizmu. Dijagnosticirana mu je anemija, pa će tokom predstojeće azijske turneje prolaziti intenzivnu terapiju.

Njegov otac tvrdi da je za sve kriva operacija krajnika kojoj je Nejmar Junior podvrgnut 5. jula. Od tada je izgubio gotovo sedam kilograma.

"Fizički umor koji osjeća posljednjih sedmica nije normalan i prilično me zabrinjava. S obzirom da praktično nema masnoće, počeo je da gubi na mišićnoj masi", kazao je stariji Nejmar u razgovoru za TV Globo.

Mladi fudbaler je imao problema s hroničnom upalom krajnika zbog čega je gubio apetit. Operacija je trebalo da mu pomogne, ali njegov otac smatra da je samo pogoršala stanje njegovog sina.

U Barseloni ipak nisu zabrinuti, a i ljekar brazilske reprezentacije tvrdi da je takva reakcija nakon operacije krajnika normalna.

"Uobičajeno je da se poremeti krvna slika poslije operacije krajnika. Ali, uz pravilnu ishranu u nekoliko sljedećih sedmica situacija će se u potpunosti vratiti u normalu", kazao je Runko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније