Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: G.Š. ]

10. 09. 2018. 12:23 >> 12:08

IZBOR ZA NAJBOLJEG

Grizman: “Gdje su Francuzi?”

Golgeter reprezentacije Francuske Antoan Grizman nije zadovoljan izborom FIFA da među trojicom kandidata za najboljeg fudbalera svijeta nema nijednog igrača iz redova prvaka svijeta.

On je za španske i francuske medije Marka i Lekip kazao da je sramota što među kandidatima nema fudbalera iz reprezentacije Francuske, svjetskog šampiona sa nedavno završenog Mundijala u Rusiji.

“Ne znam koji su kriterijumi. Sramota je, ali ništa po tom pitanju ne možemo da uradimo”, rekao je on.

Grizman je prije dvije godine bio u konkurenciji za najboljeg igrača sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem. Nedavno je odbio ponudu Barselone, jer želi da i dalje predvodi Atletiko.

Kandidati za najboljeg fudbalera ove godine su Luka Modrić, Kristijano Ronaldo i Mohamed Salah, a ceremonija proglašenja najboljeg planirana je za 24. septembar. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније