Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 08. 2013. 15:39   >>  15:43

ŠPANSKA "MARKA"

Ronaldo produžio ugovor do 2018.

Prema pisanju španske "Marke", Kristijano Ronaldo produžio je ugovor i ostaće u Real Madridu do 2018.

Ronaldo je tako postao najplaćeniji fudbaler u Španiji s godišnjom zaradom od 17 miliona eura što je milion više od primanja Lionela Mesija. Osim toga, Ronaldo je dosad dobijao 60 posto prihoda od prava na korištenje svoga lika, a ostatak je išao klubu. Prema novom ugovoru, tvrdi "Marka", postotak će se povećati u korist igrača.

Predsjednik Reala Florentino Perez u Los Anđelesu navodno je održao sastanak s Ronaldom na kojem je dvojac otklonio određene međusobne nesporazume. Vijest o produženju ugovora "kraljevski klub" namjerava objaviti uoči početka sezone, 17. avgusta, a Madriđani se nadaju da će do tada realizovati i transfer Gerete Bejla iz Totenhema.

U zaključku članka se navodi kako je ključnu ulogu u Ronaldovom ostanku na "Santiago Bernabeu" imao njegov agent Horhe Mendez koji ga je uvjerio da mu nigdje ne može biti bolje nego u Realu.

Iz kluba zasad nijesu komentarisali pisanje "Marke", a na nedjeljnoj konferenciji za novinare u SAD-u Ronaldo je na temu produženja ugovora dao komentar.

"Situacija još uvijek nije riješena i mislim da sada nije pravo vrijeme za razgovor o tome. Možda ćemo uskoro moći dati više informacija o tome, ali sada su mi u mislima samo treninzi i rad", kazao je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније