Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavio: G.Š. ]

07. 09. 2018. 10:35   >>  10:26

NOVI ANGAŽMAN

Maradona trener meksičkog drugoligaša

Bivši fudbaler i selektor Argentine Dijego Maradona novi je trener Doradosa de Sinaloe, potvrdio je taj meksički drugoligaš.

Predsjednik kluba Hose Antonio Nunjes potvrdio je da je Maradona novi trener, ali nije saopštio detalje ugovora, prenosi Beta.

Predstavljanje novog trenera klub je zakazao za početak naredne nedjelje.

Maradona, najbolji fudbaler Svjetskog prvenstva 1986, u aprilu je napustio trenerski posao u klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Fudžajru.

On je kao trener do sada predvodio Rasing i Al Vaslu iz Dubaija, a bio je i selektor Argentine.

Dijego Maradona je jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena, osvojio je Svjetsko prvenstvo sa Argentinom 1986. godine, a četiri godine kasnije igrao u finalu Mundijala. Kao selektor predvodio je državni tim od 2008. do 2010. godine.

Tokom karijere igrao je za Boku Juniors, Barselonu, Sevilju, Napoli, sa kojim je osvojio dvije šampionske titule u Italiji, i Njuels Bojs. Karijeru je završio 1997. godine u Boki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније