Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 09. 2018. 18:42   >>  18:24

NIŠTA OD "STARE DAME"

Marselo želi da završi karijeru u Realu

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je danas da namjerava da ostane u tom klubu do kraja karijere.

Španski mediji spekulisali su da bi 30-godišnji Brazilac mogao da napusti Real i pređe u Juventus, gdje bi igrao sa Kristijanom Ronaldom, koji je ovog ljeta u torinski klub došao sa "Santjago Bernabeua".

"Vrlo sam srećan u Madridu. Ljudi znaju u kakvoj sam situaciji, imam višegodišnji ugovor. Srećan sam ovdje. Za mene je Real najbolji klub na svijetu, ja uvijek želim da igram za najbolji klub", rekao je Marselo, prenijeli su španski mediji.

On je dodao da mu je drago što je mogao da objasni situaciju, pošto, kako je rekao, o njemu kruže glasine otkako je došao u Real.

"Ponekad mi je teško da dokažem da želim da budem u Realu, da mogu da budem tu i da pružim maksimum igrajući za najbolji klub na svijetu", naveo je Marselo.

Marselo je u januaru 2007. godine iz Fluminensea prešao u Real, za koji je odigrao 456 utakmica, osvojio četiri Lige šampiona, četiri šampionske titule i dva Kupa kralja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније