Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 08. 2013. 10:29 >> 10:29

ODGOVOR MURINJU

Ronaldo: Ne pljuj u tanjir iz koga si jeo!

Kristijano se oglasio nakon riječi svog bivšeg trenera da nije pravi Ronaldo. Ništa nije konačno oko ugovora, nije ni veliki entuzijasta povodom dolaska Gareta Bejla.

Kristijano Ronaldo se pojavio pred novinarima poslije pobjede nad Milanom, vladalo je veliko interesovanje, prije svega jer se pretpostavljalo da će odgovoriti Murinju.

Bivši trener je rekao da je "trenirao Ronalda, ali onog pravog, svojevremeno u Barseloni, kada je bio pomoćnik Bobiju Robsonu". On je još ranije po odlasku iz Reala primijetio da Kristijano misli da sve zna.

"U našoj zemlji kažemo da ne bi trebalo da pljuješ u tanjir iz koga si jeo. Tako se ja osjećam, a trudim se da mislim samo na pozitivne stvari iz prethodnog perioda", rekao je portugalski fudbaler.

Nije želio da se uvlači u rat riječi s Murinjom, a španski mediji tvrde da se još ranije razočarao u zemljaka.

Hoće li Kristijano ostati u Realu?

"Nije vrijeme da se priča o novom ugovoru. Nema pregovora, ne znači da ih neće biti, ali sada samo mislim na to kako da se spremim za novu sezonu", ponovio je ono što je rekao u junu.

To čini ljude iz Reala jako nervoznima, priča se da Kristijano traži 19 miliona neto plus dio od zarade na dresovima što bi ga učinilo daleko najplaćenijim igračem svijeta, odnosno fudbalerom koji najviše zarađuje.

Izbjegao je i pitanja o Garetu Bejlu, bilo je primjetno da nema nekog oduševljenja.

"Da li je mnogo 100 miliona? Ne znam, to je pitanje za Pereza i Anćelotija. Ja naravno imam stav o tome, ali on nije za javnost. Ne znam ništa o prelaznom roku, mogu samo da kažem da sam zadovoljan sadašnjom ekipom, jaki smo u ovom sastavu", diplomata je Ronaldo.

Nije puno pričao ni o sudaru sa Čelsijem u Majamiju u srijedu.

"Ne igramo protiv njihovog trenera, već ekipe. Kao i u svakom meču, želimo da pobijedimo", dodao je Portugalac.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније