Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 09. 2018. 22:05 >> 21:54

MEČ POD GORICOM

Remi Budućnosti i Petrovca

Fudbaleri Budućnosti i Petrovca igrali su večeras u Podgorici neriješeno 1:1, u utakmici šestog kola Telekom Prve crnogorske lige.

Izjednačio je i postavio konačan rezultat, tri minuta kasnije, Halil Muharemović.

Jedinu pobjedu u ovom kolu ostvarila je Iskra, koja je u Danilovgradu savladala barski Mornar 2:0. Do prve pobjede pred svojim navijačima, ukupno treće ove sezone, došla je golovima Stefana Miloševića u 71. i 84. minutu.

Rudar i Lovćen igrali su u Pljevljima 0:0, a istim rezultatom završen je i duel Zete i Grblja u Golubovcima.

U posljednjem meču šestog kola, sjutra u 17 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom, sastaće se vodeći OFK Titograd i šampion Sutjeska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније