Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

31. 08. 2018. 21:23 >> 21:06

AUSTRALIJSKA LIGA

Bolt konačno zaigrao na fudbalskom meču

Nekada najbolji atletičar svijeta Jamajčanin Jusein Bolt odigrao je svoju prvu fudbalsku utakmicu u dresu australijskog Central Koust Marinersa.

On je učestvovao u ubjedljivoj pobjedi svoje ekipe nad Central Koust Selektom 6:1.

Bolt je u ovom prijateljskom meču ušao u igru u 71. minutu i do kraja imao jednu šansu poslije hitrog trka kao u vrijeme dok je rušio rekorde u sprintu.

Tridesetdvogodišnji Bolt priznao je da se još uvijek prilagođava na fudbal i razumijevanje igre.

"Najveća stvar mi je da se razumem sa saigračima, gdje da budem i učim. Što više budem trenirao biću bolji", rekao je Bolt, a prenose lokalni mediji.

Trener Central Koust Marinersa Majk Malvi, koji će donjeti ocjenu o probi Bolta, bio je zadovoljan partijom Jamajčanina.

"Nije se osramotio, čak može da bude ponosan. Pokreti sa fudbala i atletike su drugačiji, ali je danas pokazao dobre vještine", rekao je Malvi, ali nije mogao da odgovori da li će Bolt dobiti ugovor kako bi debitovao u australijskoj ligi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније