Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

28. 08. 2018. 18:43 >> 18:47

ZAVRŠIO S REPREZENTACIJOM

Vardi želi da se koncentriše na klupski fudbal

Engleski fudbaler Džejmi Vardi povući će se iz reprezentacije, nakon što je obavijestio selektora Gareta Sautgejta da želi da se koncentriše na klupski fudbal, prenijeli su danas britanski mediji.

Napadač Lestera bio je redovan u reprezentaciji Engleske, otkako je Sautgejt u novembru 2016. godine preuzeo tim. On je rekao da nije "zatvorio vrata", ali da se najvjerovatnije neće vratiti u reprezentaciju.

Posljednji put Vardi je igrao za reprezentaciju u julu, u porazu od Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

"O tome sam razmišljao neko vrijeme. Neću biti mlađi, a da budem pošten prema selektoru, on želi da podmladi ekipu, što je donijelo korist na Mundijalu, gdje smo završili kao četvrta ekipa. Zbog toga sam rekao Garetu da je od sada najbolje da pozove mlade, sposobne igrače i da ih pravi za međunarodnu scenu", rekao je Vardi za Gardijan.

Skaj je prenio da je Vardi o svojoj odluci obavijestio Sautgejta na početku sezone u Premijer ligi, a da mu je selektor dao vremena da razmisli.

Vardi, koji je odigrao 26 utakmica i postigao sedam golova za reprezentaciju, rekao je da će se vratiti u državni tim pod posebnim okolnostima, kao što je kriza sa povredama igrača ili odlična forma.

Sautgejt je planirao da pozove Vardija u tim za utakmicu sa Španijom u septembru u Ligi nacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније