Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

19. 08. 2018. 18:21 >> 18:11

PIŠE ISTORIJU PL

Samo Širer ispred Aguera

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero postigao je deveti het-trik u Premijer ligi protiv Hadersfilda i ispred sebe ima samo Alana Širera.

Istovremeno, Aguero se izjednačio sa nekadašnjim napadačem Liverpula Robijem Faulerom koji je takođe devet puta davao po tri gola.

Legenda Njukasla Alan Širer je to uspijevao na 11 utakmica engleskog šampionata, piše B92.

"Građani" su danas pobijedili na svom terenu Hadersfild sa 6:1, u utakmici drugog kola Premijer lige i vratili se na prvo mejsto na tabeli.

"Pâs ka Augeru je bio nevjerovatan, a i kontrola Serhija Aguera. Od kada sam ovdje nikada ga nijesam vidio ovakvog. Nalazi se u sjajnoj kondiciji i još bolje se kreće sa loptom ili bez nje", rekao je menadžer Sitija, Pep Gvardiola.

U istoriji Premijer lige od 1992. godine prvi, kome je pošlo za rukom da triput zatrese mrežu protivnika, jeste Erik Kantona. Slavni Francuz je dao tri gola za Lids protiv Totenhema (5:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније