Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

19. 08. 2018. 21:06   >>  20:52

1. CFL

Budućnost i Lovćen bez golova

Fudbaleri Budućnosti i Lovćena igrali su večeras u Podgorici 0:0, u posljednjem meču četvrtog kola Telekom Prve crnogorske lige.

Na jučerašnjim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: Petrovac - Mornar 1:0, Rudar - Sutjeska 1:2, OFK Titograd - Zeta 2:1 i Iskra i Grbalj 0:0.

OFK Titograd je, poslije četvrtog kola, vodeći na tabeli sa deset bodova.

Sutjeska i Lovćen osvojili su po osam, dok je četvrta Budućnost sa sedam bodova.

Trofej Rcg: Vujović na čelu tabele

Fudbaler Lovćena, Goran Vujović sa tri gola vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Po gol manje, poslije četiri odigrana kola, postigli su Stefan Milošević (Iskra),
Marko Vučić (Sutjeska), Luka Merdović (Sutjeska)
i Edvin Kuč (Rudar).

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније