Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 08. 2013. 00:03 >> 02:55

BROJALI DO OSAM

Goleada Barselone na Martinovom debiju

Barselona je večeras odigrala veličanstvenu utakmicu protiv Santosa, čija se mreža zatresla čak osam puta.

Nejmar je u utorak debitovao u dresu Barselonu u Gdanjsku, a ovo mu je prvi put da igra na "Nou Kampu", i to upravo protiv svog bivšeg kluba.

Utakmica se igrala u okviru tradicionalnog Gamper kupa, a svoj debi na klupi imao je novi trener Katalonaca Herardo "Tata" Martin. Nejmar je ušao na početku drugog poluvremena umjesto Pedra. Nije se upisao u strijelce, ali je asistirao za šesti gol.

Već nakon 29 minuta igre, moglo se vidjeti kolika je zapravo razlika u kvalitetu dvije ekipe, pošto je do tada Barselona već vodila 4:0.

Mrežu Santosa načeo je Leo Mesi u 8. minutu nakon odlične asistencije u prostor Pedra. Samo četiri minuta kasnije već je bilo 2:0, a ovog puta golmana Santosa savladao je njegov saigrač Leo.

Treći gol Barse viđen je u 21. minutu, strijelac je bio Sančez. Odličnih pola sata Barselone zaokružio je Pedro golom u 29. minutu
Goleada je nastavljena i u drugom poluvremenu. Fabregas je u 53. minuti povisio na 5:0, a isti igrač je postigao i šesti gol 15 minuta kasnije. Adriano i Dongu završili su posao u 75., odnosno 83. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније