Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 08. 2013. 20:20 >> 02:57
2

NAGOVOR SAIGRAČA

Jovetić: U Sitiju zbog Balkanaca

Novo pojačanje Mančester Sitija, Stevan Jovetić, otkrio je razloge zbog čega se odlučio za odlazak na ostrvo, umjesto da obuče dres italijanskog šampiona Juventusa.

Crnogorski napadač stigao je u Siti prošlog mjeseca, za 30 milion funti, a mogao je da završi u Juventusu.

"Juventus me je tražio dugo vremena, čak i prošlog ljeta. Ipak, oni su se odlučili da pričaju sa mojim agentom, umjesto direktno sa mnom. Siti je imao drugačiju taktiku. Oni su pregovore vodili preko Kolarova, Nastasića i Džeka, koji su me ubijedili da je Premijer liga pravi izbor", kazao je Jovetić.

On je doao da je zadovoljan kako se uklopio u novi tim, istakavši da su mu njegovi saigrači sa Balkana pomogli da se privikne na novu sredinu.

"Dolazak u Mančester nije bio težak. Njih trojica su mi najviše pomogli, ali tu je bio i cijeli tim za sve što mi je trebalo", rekao je crnogorksi reprezentativac.

Siti je poražen u od minhenskog Bajern 2:1 u finalu Audi kupa, nakon što su savladali Milan 5:3, u utakmici na kojoj je Jovetić i debitovao.

Jovetić je kazao da je zadovoljan sa pripremama kao i da je svjestan da će, ako žele uspješnu sezonu, morati mnogo da rade.

"Jako sam zadovoljan kako smo igrali ta dva meča, na veoma važnom turniru. Siguran sam da ima dosta prostora za napredak", kazao je bivši igrač Fiorentine.

S obzirom na jaku konkurenciju u napadu "Građana", Jovetić se nada da će obezbijediti mjesto kod Manuela Pelegrinija dok ne počne Premijer liga. Na otvaranju nove sezone, Siti igra 19. avgusta protiv Njukastla.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније