Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 23:07   >>  23:34 1

AEK IZBACIO SELTIK

Zvezda nakon produžetaka izborila baraž

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su večeras u Trnavi, poslije produžetaka, pobijedili Spartak sa 2:1.

Nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio isti kao i Beogradu - 1:1.

Spartak je poveo u šestom minutu golom Mareka Bakoša, ali je El Fardu Ben već u narednom izjednačio.

Pobjedu Zvezdi i plasman dalje donio je Nemanja Radonjić pogotkom u 98. minutu.

Protivnik Zvezde u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće Salcburg, koji je eliminisao makedonsku Škendiju.

Salcburg je u prvom meču, odigranom prošle nedjelje, slavio sa 3:0, a večeras je samo potvrdio prolazak dalje pobjedom od 1:0 u gostima. Strijelac jedinog gola bio je Takumi Minamino u 92. minutu.

Zagrebački Dinamo je, poslije 2:0 u prvom meču, večeras rutinski zadržao stečenu prednost pobijedivši Astanu na svom terenu sa 1:0. Jedini gol je postigao Mario Gavranović. Naredni protivnik Dinama biće Jang Bojs.

AEK izbacio Seltik, u baražu Vidi, Ajaks i Benfika

Fudbaleri AEK-a su eliminisali Seltik. Nakon 1:1 u prvom meču, AEK je večeras slavio na svom terenu sa 2:1 i tako izborio plej-of ukupnim rezultatom 3:2.

Strijelci za AEK bili su Rodrigo Galo u šestom i Marko Livaja u 50. minutu, dok je strijelac za Seltik bio Skot Sinkler u 78. minutu.

Protivnik grčkom timu u posljednjem kolu kvalifikacija biće mađarski Vidi koji je u trećem kolu bio bolji od Malmea.

Večerašnji revanš u Mađarskoj završen je bez golova, a domaća ekipa je prošla dalje zahvaljujući 1:1 iz prvog meča.

Fenerbahče i Benfika odigrali su večeras neriješeno 1:1, a dalje ide portugalska ekipa zbog pobjede od 1:0 u prvom meču. Benfika je golom Gedsona Fernandeša u 26. minutu povela, a izjednačio je Alper Potuk u posljednjem minutu prvog poluvremena.

Benfika će se za plasman u Ligu šampiona boriti sa PAOK-om.

Prolaz u posljednje kolo obezbedio je i Ajaks, koji je bio bolji od Standarda iz Liježa.

Ajaks je, posle 2:2 u prvom meču, slavio na svom terenu sa 3:0. Golove za pobjednički tim postigli su Klas Jan Huntelar u 30, Matijas de Ligt u 34. i David Nereš u 46. minutu.

Fudbaleri Ajaksa će u posljednjem kolu igrati protiv Dinama iz Kijeva.

Ranije večeras, u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona plasirali su se fudbaleri BATE Borisova, Dinama iz Kijeva i PAOK-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније