Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2018. 21:50   >>  21:38

IVANIĆ STRIJELAC

BATE, Dinamo Kijev i PAOK u plej-ofu

Fudbaleri BATE Borisova, Dinama iz Kijeva i PAOK-a plasirali su se večeras u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

BATE je u trećem kolu eliminisao Karabag ukupnim rezultatom 2:1.

Bjeloruski tim je u prvom meču slavio u gostima sa 1:0, dok je večerašnji meč završen neriješeno 1:1. BATE je poveo golom reprezentativca Crne Gore Mirka Ivanića u 20. minutu, a izjednačio je Mičel u 54. minutu.

BATE će u posljednjem kolu kvalifikacija igrati protiv PSV-a.

Fudbaleri Dinama iz Kijeva su slavili protiv Slavije iz Praga ukupnim rezultatom 3:1.

Meč u Češkoj je zavšen neriješeno 1:1, a večeras je Dinamo na svom terenu pobijedio sa 2:0. Golove za pobjednički tim postigli su Benjamin Verbič u 11. i Artem Besedin u 74. minutu.

Protivnik Dinama na posljednjoj prepreci ka Ligi šampiona biće pobjednik meča Standard - Ajaks.

Grčki PAOK je u trećem kolu bio bolji od moskovskog Spartaka. Večerašnji meč u Moskvi završen je bez golova, a PAOK je prošao dalje zahvaljujući pobjedi u prvom meču od 3:2.

PAOK će u plej-ofu igrati protiv pobjednika dvomeča Benfika - Fenerbahče.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније