Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 08. 2018. 19:06 >> 18:57

PROMOVISAN U MADRIDU

Kalinić progovorio o incidentu na SP

Hrvatski napadač Nikola Kalinić konačno je na promociji u Atletiko Madridu progovorio o incidentu sa Svjetskog prvenstva kada ga je selektor Vatrenih Zlatko Dalić izbacio iz tima.

Doskorašnji fudbaler Milane je potpisao trogodišnji ugovor sa Jorgandžijama, a svjestan je da ga očekuje velika borba sa Antoanom Grizmanom i Dijegom Kostom za mesto u timu.

"To što se dogodilo u reprezentaciji, dogodilo se. Bila je to odluka selektora koji nije htio da računa na mene, a ja sam prihvatio takvu odluku," rekao je Kalinić, prenosi Sport klub.

Osvrnuo se i na odluku da ne uzme medalju sa Mundijala.

"Nijesam igrao ni mogao da pomognem Hrvatskoj da ostvari veliki rezultat, pa nisam hteo ni da uzmem srebrnu medalju. Nije bilo mog doprinosa. Neka ostane na tome. Sada me čekaju novi izazovi", kazao je hrvatski napadač.

Kalinić je pohvalio Grizmana i Kostu.

"Antoan i Dijego su možda najbolji napadači u Evropi. Boriću se da zaslužim minute. Biće tokom sezone i trenutaka umora, kao i trenutaka dobre fizičke forme za svakog od nas. Nadam se da ću igrati," istakao je Kalinić.

Hrvat je u karijeri igrao još za Hajduk, Blekburn, Dnjipro i Fiorentinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније