Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 08. 2013. 18:45 >> 18:45

NOVI FRANCUZ

Napad Njukastla jači za Gomisa

Dosadašnji napadač Liona, Bafatembi Gomis, od sljedeće sezone nosiće dres premijerligaša Njukastla, a vrijednost transfera iznosiće okok 10 miliona.

Njukastl je tako nastavio sa tradicijom dovođenja francuskih fudbalera. Gomis je trebao da održi sastanak sa upravom Liona, ali se nije pojavio, čime im je stavio do znanja da želi da ode.

Njukastl je iskoristio situacio, iznio najkonkretniju ponudu, tako da će se francuski reprezentativac preseliti na ostrvo.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola, potvrdio je da je do dogovara dva kluba došlo i da će Gomis, koji je postigao 16 golova u prošloj sezoni, predvoditi napad Njukasla u narednoj sezoni.

Za reprezentaciju Francuske Gomis je nastupio 12 puta, a bio je jedan od najkonstantnijih igrača fransuskog šampionata, kada su golovi u pitanju, posljednjih sedam sezona najmanje po 10 puta upisao u strijelce.

U Lion je došao 2009. iz Sent Etjena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније