Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Arena/Pobjeda ]

13. 08. 2018. 13:34 >> 13:18

TRADICIJA SE NASTAVLJA

Grbalj anulirao poraz u Petrovcu

Poraz od Lovćena na premijeri brzo je zaboravljen. Jer, "trikolori" su se iz Petrovca vratii sa tri boda i tako još jednom potvrdili da im teren pod Malim brdom sasvim odgovara. U minulim šampionatima Grbalj je više puta iz Petrovca donosio bodove. Tako je bilo i ovoga puta.

"Igrali smo angažovano i na rezultat i na kraju došli do pobjede. Bilo je i malo sreće, ali u sportu se bez tog elementa ne može. Sada smo mirniji pred naredne obaveze, a već u srijedu trka za bodove se nastavlja", napominje strijelac jedinog gola na utakmici Zdravko Dragićević, koji je presudio svom nekadašnjem klubu.

U taboru "trikolora" posebno su usmjereni na traženje rješenja u špicu napada, ali i sa postojećim igračkim kadrom trener Vesko Stešević može računati na stabilnu poziciju i uspon na tabeli.

To neće biti lako jer start u prvenstvu je pokzao izjednačenost ekipa u kvalitetu i gotovo svako može savladati svakoga. To, uostalom, potvrđuju rezultati u dva kola. Za sastav Grblja nova provjera vrijednosti biće već u srijedu kada će na terenu kraj Jadranske magistrale dočekati tim Rudara iz Pljevalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније