Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Arena/Pobjeda ]

13. 08. 2018. 12:20 >> 12:02

BEZ DATOG GOLA

Realizacija najveći problem Pljevljaka

Dva meča, dva boda, bez datog i primljenog gola učinak je Rudara na startu novog prvenstva.

Ako su nakon premijere na Starom aerodromu mogli da žale što nijesu pobijedili OFK Titograd, utisak je da Pljevljaci mogu da budu zadovoljni podjelom plijena u meču sa Zetom pod Golubinjom.

“U prvoj utakmici na svom terenu nijesmo ponovili igru iz drugogpoluvremena protiv OFK Titograda. Pod Golubinjom uvijek idemo na pobjedu i iz tog ugla nijesmo najsrećniji poslije remija sa Zetom. Ali, treba biti realan. Protivnik je imao najbolju šansu na utakmici kada Krstović sa par metara nije ubacio loptu u praznu mrežu, a u dobroj situaciji bio je i Stefan Vukčević. Nakon svega, remi nije loš, s tim što očekujemo pobjede, naročito u Pljevljima”, rekao je Miloš Zečević.

Da bi počeo da pobjeđuje Rudar mora da popravi realizaciju. Pljevljaci nijesu dali gol u prethodnih 360 minuta, računajući i dvomeč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Mladog ofanzivca raduje činjenica da ekipa stvara šanse.

“oramo što prije da popravimo efikasnost. U svakom meču imali smo šansi, ali nijednu nijesmo iskoristili. Treba nam završni pas i više kreacije. Naravno, moramo i malo više da rizikujemo u igri prema naprijed. Da smo imali sreće mogli smo da damo gol protiv Zete u finišu kada je Đalović pogodio prečku. Sa druge strane, sreća je bila uz nas u par navrata kada smo se branili”, ističe devetnaestogodišnji Pljevljak.

Mladi reprezentativac Crne Gore, takođe, je mogao da se upiše u listu strijelaca na prethodna dva meča.

“Mislim da sam odigrao dobro protiv OFK Titograda u drugom poluvremenu, dok protiv Zete nijesam bio na nivou mogućnosti, mada ne mogu da kažem da je to bilo loše. Naravno, uvijek može i mora bolje. Trudiću se da podignem formu i pomognem timu da ostvari ciljeve. Svaki igrač voli kada postigne gol, a nadam se da ću ubrzo uspjeti u tome. Najvažnije je, ipak, da Rudar krene sa pobjedama”, naglašava mladi ofanzivac koji može da igra na nekoliko pozicija u timu.

Nova prilika za Zečevića i Rudar stiže već u srijedu na gostovanju Grblju.

“Pred nama je težak duel, tradicionalno nezgodan u Radanovićima. Grbalj je izgubio u prvom kolu, ali je prije dva dana slavio u Petrovcu i trenutno je bolje plasiran od nas. Uradićemo sve da pronađemo recept za pobjedu. Dolaskom trenera Mulalića mnogo toga se popravilo. Treba vremena da se uklope i pojačanja. Siguran sam da ćemo napredovati kao tim i imati šta da pokažemo ove sezone”, zaključio je Zečević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније