Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Arena/Pobjeda ]

13. 08. 2018. 12:52 >> 12:36
1

DRUGI NA TABALI

Lovćen najavio odličnu sezonu

Lovćen se vratio u elitu sa primamim ciljem da zadrži prvoligaški status. Početak sezone, međutim, najavljuje veću ulogu od puke borbe za opstanak. Cetinjani su na premijeri savladali Grbalj u Radanovićima sa 1:0, a prije dva dana u Kotoru remizirali sa šampionskim timom Sutjeske (1:1).

Četiri boda iz dva meča za sada dovoljno za diobu druge pozicije na tabeli.

“Zadovoljni smo startom prvenstva, ne samo zbog osvojenih bodova, već saznanja da imamo šta da pokažemo na terenu. Djelovali smo ozbiljno i najavili uspješnu godinu”, rekao je Driton Camaj i dodao:

“Pobjeda u prvom kolu mnogo znači, dok smo prije dva dana imali vođstvo protiv Sutjeske. Ipak, u posljednjih dvadesetak minuta smo mogli i da izgubimo, tako da je bod dobar epilog protiv ekipe koja je prošle sezone ubjedljivo osvojila titulu. Mirni smo, cilj je da izborimo opstanak, ali potrudićemo se da budemo što bolje plasirani na kraju”, ističe brzonogi krilni napadač.

Camaj je ljetos napustio Budućnost i prešao u Lovćen, zbog veće minutaže. U timu iz Cetinja je starter, a prethodne dvije utakmice odigrao je od početka do kraja.

“U Lovćenu sam dobio minutažu, prostor i slobodu. To je jako bitno za mladog igrača. Nadam se da ću opravdati očekivanje i napredovati”, kazao je Camaj.

Već u srijedu sastav iz prijestonice gostuje Mornaru koji, kao i Lovćen, nema uslova da igra na svom terenu.

“Mornar je povratnik u elitu, a protiv Sutjeske u Nikšiću je pokazao da može biti nezgodan protivnika. Znamo da i je svaka utakmica teška, ali pokušaćemo da pobijedimo”, zaključio je Camaj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније