Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

12. 08. 2018. 20:17 >> 20:00
1

2. CFL

Bokelj i Dečić ubjedljivi, preokreti u Igalu i Podgorici

Fudbaleri Bokelja i Dečića ostvarili su ubjedljive pobjede na startu nove sezone Druge crnogorske lige.

Bokelj je u Kotoru savladao Jezero 3:0, a do ubjedljivog trijumfa došao je golovima Mirka Todorovića u 45. i 53.iz jedanaesterca i Vladana Kordića u 74. minutu.

Dečić je u Tuzima slavio protiv Otrant Olimpika 4:1.

Berane je kao gost, preokretom u drugom poluvremenu, savladalo Igalo 2:1, a odlučujući pogodak postigao je Nemanja Tmušić u 88. minutu.

Mladost Lješkopolje je pred svojim navijačima savladalo Kom 3:2.

Ekipa iz podgoričkog naselja imala je predost od 2:1, ali je domaćin u samom finišu uspio da preokrene i pogotkom Luke Tiodorovića u 90. minutu iz jedanaesterca dođe do pobjede.

Drame je bilo i u Bijelom Polju, gdje je domaće Jedinstvo do izjednačenja protiv Arsenala 1:1 došlo u četvrtom minutu sudijske nadoknade, golom Orhana Hajrovića.

U narednom kolu, 19. avgusta, sastaće se: Berane- Otrant-Olimpik, Arsenal - Dečić, Kom - Jedinstvo, Jezero - Mladost Lješkopolje i Igalo - Bokelj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније