Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 08. 2013. 17:13   >>  18:04

ODRIJEŠENE RUKE

Anćeloti: CR7 može igrati na poziciji kojoj želi

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti kazao je da portugalska fudbalska zvijezda Kristijano Ronaldo može igrati na poziciji kojoj želi, te da će taj izbor napraviti Ronaldo.

Ančeloti je nakon pobjede u pripremnom meču protiv Los Anđeles Galaksija, održao konferenciju za medije na kojoj je rekao da će Ronaldo donijeti odluku na kojoj poziciji će u timu igrati.

"Kristijano treba odrediti na kojoj će poziciji igrati, a ja se neću protiviti tom izboru", kazao je Ančeloti.

On je dodao da je zadovoljan performansom protiv tima Los Anđeles Galaksija, kao i da je Real Madrid dobro igrao, ali da bi bio spreman za sezonu treba igrati protiv jačih protivnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније