Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 08. 2018. 18:30   >>  18:13

PREMIJER LIGA

Čelsi siguran, Palas bolji od Fulama

Čelsi je lako u gostima savladao Hadersfild sa 3:0, u utakmici prvog kola engleske Premijer lige.

"Plavci" su poveli golom Ngoloa Kantea u 34. minutu na asistenciju Vilijana.

U finišu prvog dijela meča, odnosno u 45. minutu, Čelsiju je dodijeljen jedanaesterac, a siguran izvođač najstrože kazne bio je novajlija Žoržinjo.

Siguran trijumf ekipi Maurisija Sarija, debitanta u Premijer ligi, donio je Pedro pogotkom u 80. minutu na asistenciju Edena Azara.

Fudbaleri Kristal Palasa pobijedili su u gostima Fulam sa 2:0.

Patrik van Anholt je u 41. minutu s lijevog boka u šesnaestercu lijepo proigrao Džefrija Šlupa, a ovaj se oslobodio svog protivnika i snažnim udarcem savladao golmana Fabrisija.

Fulam je u drugom dijelu meča imao inicijativu, pritiskao je rivala, dok je Kristal Palas čekao svoju priliku iz kontranapada. Upravo poslije jedne brze akcije, pitanje pobjednika riješeno je na stadionu Krejven Kotidž. Aron Van-Bisaka je u 80. minutu odlično probio po desnoj strani, te u prazan prostor proigrao Vilfreda Zahu, a ovaj je u situaciji "jedan na jedan" ponovo zatresao mrežu domaće ekipe.

Fudbaleri Votforda pobijedili su Brajton 2:0, a dvostruki strijelac za Votford bio je Roberto Pereira koji je postigao golove u 35. i 54. minutu.

Bornmut je takođe stigao do prve pobjede u Premijer ligi, pošto je na svom terenu trijumfovao protiv Kardifa s 2:0. Rajan Frejzer bio je strijelac za Bornmut u 24. minutu, a Kalum Vilson u prvom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena.

Prije drugog gola, priliku da duplira prednost propustio je Vilson koji je promašio jedanaesterac u 34. minutu, poslije starta Bruna Mange.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније