Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 08. 2013. 13:15 >> 13:27

ZBOG NAMJEŠTANJA UTAKMICA

Mauri suspendovan na šest mjeseci

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije kaznila je kapitena Lacija Stefana Maurija, šest mjeseci zabrane igranja zbog umiješanosti u skandal sa namještanjem utakmica.

Mauri je jedan od osmorice igrača koji se nalaze pod istragom da su učestvovali u namještanju utakmica između Lacija i Đenove  14. maja 2011., kao i Lećea i Lacija 22. maja te godine.

Tužilac Stefano Palaci tražio je četiri godina kazne za Maurija, kao i oduzimanje šest bodova Laciju, a po tri Đenovi i Lećeu.

Ipak, Itakijanska fudbalska federacija kaznila je Lacio samo novčano sa 40.000, a Leće sa 20.000 eura, dok je Đenova oslobođena optužbe.

Stefano Ferario kažnjen je sa šest mjeseci, Karlo Gervasoni sa dva, Mario Kasano sa četiri, dok je Zamperini kažnjen sa dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније