Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

08. 08. 2018. 10:26 >> 10:10

U BARSELONI

Pogba se dogovorio, nedjeljna plata 350.000 funti

Pol Pogba navodno se dogovorio sa Barselonom i rekao saigračima da želi da napusti Mančester Junajted, prenose britanski mediji.

Pogba je, prema pisanju "Gardijana" i "Dejli Mejla" u posljednjih 48 sati jasno stavio do znanja čelnicima kluba i stručnom štabu da želi da bude prodat, dvije godine pošto se iz Juventusa vratio na "Old Traford".

Glavni razlog rastanka, na kojem insistira i njegov menadžer Mino Rajola, jeste loš odnos sa Žozeom Murinjom.

Mediji ističu da je 25-godišnji vezista, nakon odmora poslije osvajanja svjetske titule, poslao SMS poruku izvršnom direktoru Edu Vudvordu da mu dozvoli transfer u Barselonu, iako su "Crveni đavoli" to negirali.

Dok uprava kluba ponavlja da Pogba nije na prodaju, on je već dogovorio uslove sa katalonskim gigantom i trebalo bi da dobije nedjeljnu platu od 350.000 funti, što je 60.000 britanskih novčanica više nego što trenutno prima.

Prije nekoliko dana odbijena je ponuda od 45 miliona funti i Jeri Mina i Andre Gomeš, ali se sada Junajted suočava sa novim problemom (osim što nije doveo pojačanja na deficitarnim mjestima) – u timu ima nezadovoljnog igrača sa velikom platom, kojem tek treba da isplate bonus za lojalnost u vrijednosti od skoro četiri miliona £.

"Nikada neću davati izjave koje se tiču Pola. Morate da se obratite Mančester Junajtedu", rekao je Rajola kada su ga pitali za klijenta.

Iako se očekivalo da će odnos sa portugalskim stručnjakom biti bolji poslije odličnih partija, povratak Pogbe na treninge u Karingtonu donio je potpuno suprotnu situaciju.

Takođe, mladi vezista je više puta tokom karijere ponavljao da bi volio da igra sa Lionelom Mesijem u ekipi, a u svlačionici "Blaugrane" već ima nekoliko prijatelja i bivših saigrača – Artura Vidala, Samjuela Umtitija, Usmana Dembelea…

S druge strane, Barsa je već pazarila Artura, Klemena Lenglea, Malkoma i spomenutog Vidala, poslala Paulinja na pozajmicu u Gvangdžu i Pogba bi bio dodatni trošak za klub koji nije previše novca zaradio od prodaje igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније