Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 23:45 >> 23:55
1

NIJESU IZDRŽALI

Sevilja u finišu dotukla Mladost

Fudbaleri Mladosti poraženi su na gostovanju u Sevilji 3:0, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija Lige Evrope.

Izabranici Nikole Rakojevića nijesu imali šta da izgube na "Sančez Pichuanu", a slobodno se može reći da se nijesu obrukali protiv favorizovanog rivala.



Španci su vodili od 18. minuta kada je Karlos Bake zatresao mrežu Podgoričana, a taj rezultat bio je aktivan do pred sam kraj meča.

U 82. minutu, dosuđen je jedanaesterac za domaće, nakon što je lopta u ruku pogodila Šofranca, nakon šuta Perotija, a isti igrač bio je siguran sa bijele tačke.

Mladost nmije izdržala da do kraja ne primi još jedan gol. U prvom minutu sudijske nadnoknade Danijel Karićo se najbolje snašao u šesnaestercu "romantičara" nakon kornera i postavio konačnih 3:0.

Sevilja je konstantno napadala i ugrožavala gol Mladosti, ali treba istaći i da su Podgoričani mogli do izjednačenja, kada je  Božo Marković, u finišu prvog dijela utakmice, propustio najbolju šansu za svoj tim.

Revanš meč igra se narednog četvrtka na stadionu pod Goricom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније