Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 23:12 >> 23:13

POTPISAO UGOVOR

Iskusni Stojanović pojačao Lovćen

Dosadašnji napadač pljevaljskog Rudara Nenad Stojanović novi je član Lovćena. On je večeras potpisao ugovor kojim je predviđena jednogodišnja saradnja sa najstarijim crnogorskim klubom.

Iskusni Stojanović, koji je tokom karijere nastupao za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Genk, Brisel i brojne druge inostrane sastave, šesto je pojačanje Cetinjana u ovom prelaznom roku.

Prije njega, ekipi Lovćena su se pridružili Nenad Brnović (došao iz Zete), Blažo Perutović (Petrovac), Dejan Damjanović (Rudar), Luka Merdović (Grbalj) i Srđa Kosović (Igalo).

Prvi meč u novoj prvoligaškoj sezoni, Lovćen će odigrati 10. avgusta protiv Zete u Golubovcima. Generalna proba pred start prvenstva na programu je u subotu, kada će na Obilića poljani gostovati budvanski Mogren (17.30h).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније