Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 21:31 >> 21:31

KVALIFIKACIJE ZA LE

Savićević spasio Zvezdu debakla

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Černomoreca u Odesi rezultatom 3:1, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beograđane su skupo koštale greške u odbvrani, a gol koji je postigao mladi Vukan Savićević ostavlja nadu da crveno-bijeli mogu na Marakani sljedećeg četvrtka da izbore prolaz u sljedeću rundu.

Na prvu zbiljnu šansu čekalo se do 26. minuta, a stvorila je upravo Zvezda. Nakon kontre, Kasalica nije iskoristio centaršut sa lijeve strane, nije usšpio da dobro zahvati loptu, inače bi i tok meča bio drugačiji.

Šest minuta nakon toga uslijedila je kazna. Zvezdina odbrana loše je postavila ofsajd zamku, Đa Đeđe se našao sam pred golom Bajkovića, lobovao, ali nije uspio. Ipak, akciju je dobro pratio Antonov, ispred koga je bio Lazić, ali to nije omelo Ukrajinca da asistira Rijeri, a Španac sa tri metra šalje loptu u mrežu.

Đa Đeđe je ponovo, u 38. minutu, pobjegao defanzivcima Beograđana i rutinski smjestio loptu u mrežu za 2:0.

Gosti su morali da se trgnu u nastavku. Počeli su da napadaju, što je u 59. minutu urodilo plodom. Prednost Černomoreca smanjio je
Savićević, nakon asistencije Daude.

U 78. minutu, novi peh za Zvezdu. Crnogorski reprezentativac, Marko Vešović, napravio je penal, koji je iskoristio Antonov. Nakon dosuđene najstrožije kazne, uslijedili su protesti gostiju, čini se opravdani jer je, igrač ukrajinske ekipe u duelu sa vešovićem već izgubio loptu, ali to sudiju nije spriječilo da pokaže na bijelu tačku.

Do kraja utakmice nije bilo ozbiljnijih prilika. Crvena zvezda će se sigurno žaliti na suđenje, ali što je važnije, moraju da poboljšaju igru, posebno u odbrani.

Revanš meč se igra sljedećeg četvrtka na beogradskoj Marakani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније