Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 08. 2018. 21:27 >> 21:13

NIŠTA OD INTERA

Real Madrid: Modrić ne želi da napusti klub

Hrvatski fudbaler Luka Modrić ne želi da napusti Real Madrid i pređe u milanski Inter, izjavio je danas zvaničnik "kraljevskog" kluba.

"Ne postoji slučaj Modrić. Niti on želi da ode, niti Real Madrid želi da on ode. To je jedna medijska glupost. Još jedna u nizu", rekao je zvaničnik Reala za agenciju Hina, zamolivši da ostane neimenovan.

Italijanske novine Korijero delo Sera objavile su u srijedu da je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača i da su crno-plavi pokazali interes. Iste novine su navele i da se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Novine AS, sa sjedištem u Madridu, navode da je Lemić puštanjem vijesti o navodnom interesu Intera pokušava da pritisne upravu Reala da Modriću poveća platu. Radio Kadena, pak, navodi da se Realu ne sviđa navodni manevar Modrićevih menadžera.

Predsjednik Reala Florentino Peres rekao je juče španskim medijima u Majamiju, gdje se ekipa pripremala, da Modrić može da ode jedino ako neko uplati odštetu od 750 miliona eura.

Luka Modrić se u ponedjeljak vraća s godišnjeg odmora u Madrid, baš kao i njegov reprezentativni saigrač Mateo Kovačić i francuski reprezentativac Rafael Varan. Oni su dobili dodatni odmor zbog igranja u finalu Svjetskog prvenstva i propustili su američki dio priprema.

Priča o navodnom interesu Intera objavljena je dvije nedjelje nakon što je kapiten Hrvatske proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Prije Mundijala on je s Real Madridom treći put zaredom osvojio Ligu šampiona, a izabran je i u najbolji tim tog takmičenja za prošlu sezonu.

Luka Modrić je došao u Madrid u ljeto 2012. godine, a 2016. je potpisao ugovor do 2020. godine.

On je za Real do sada odigrao 257 utakmica upisavši 40 asistencija i 13 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније