Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, rtcg.me ]

02. 08. 2018. 20:21 >> 21:13

KVALIFIKACIJE ZA LE

Partizan loš, ali prošao, dupla pobjeda Hajduka

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su danas eliminisali litvanski Trakaj. Dalje je prošao još jedan velikan iz bivše Jugoslavije Hajduk iz Splita, koji je eliminisao bugarsku Slaviju.

Partizan je u revanšu u gostima igrao neriješeno 1:1, a prošao je dalje zahvaljujući pobjedi od 1:0 u prvoj utakmici prije nedjelju dana u Beogradu.

Trakaj je vodio u Viljnusu od devetog minuta golom Jevgenija Osipova, a izjednačenje Partizanu u nadoknadi poluvremena donio je Nemanja Miletić.

Partizan je od 53. minuta imao igrača manje zbog drugog žutog kartona i isključenja Sejdube Sume, ali je izdržao i prošao u narednu fazu.

Naredni rival crno-bijelih biće danski Nordsjeland.

Hajduk je izborio plasman u treće kolo duplom pobjedom nad Slavijom (3:2, 1:0). Splićani su tri puta vodili u Sofiji, uz dva gola Caktaša.

Prošao je i šampion BIH Zrinjski, koji je izbacio Valetu. Nakon remija u Mostaru 1:1, "plemići" su pobijedili 2:1 i to sa igračem manje. Čovjek odluke bio je Filipović koji je pogodio u 66. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније