Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 18:16 >> 18:19

PLAĆEN 30 MILIONA

Soldado i zvanično na "Vajt Hart Lejnu"

Priča oko prelaska Roberta Soldada u Totenhem konačno je završena. Klub iz sjevernog Londona je na svojoj internet stranici i zvanično potvrdio dovođenje reprezentativca Španije i dosadašnjeg napadača Valensije.

Totenhem će Valensiji uplatiti 30 miliona eura, a Soldado će ugiovor potpisati nakon što prođe medicinske preglede.

"Pijevcima" je to treće pojačanje ovog ljeta, nakon što su ranije na "Vajt Hart Lejn" stigli Naser Čadli i Paulinjo.

Dugo su trajali pregovori Španaca i Engleza, ali je na kraju ipak presudila klauzula od 30 miliona evra, koji su Englezi isplatili i tako stekli pravo direktnih pregovora sa Soldadom.

Soldado je počeo karijeru u B timu Real Madrida, a za prvi tim debitovao je 2005. Tri godine kasnije potpisao je za Hetafe, a 2010. prešao je u Valensiju, za koju je odigrao 146 utakmica i postigao 80 golova.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 11 utakmica i postigao šest golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније