Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2018. 13:14 >> 12:59

FS ENGLESKE

Sautgejtu nude novi ugovor

Fudbalski savez Engleske (FA) ponudiće selektoru seniorske reprezentacije Garetu Sautgejtu (47) novi ugovor, potvrdio je za britanske medije izvršni direktor saveza Martin Glen.

Sautgejt trenutno ima važeći ugovor sa FA-om do 2020. godine, ali čelni ljudi engleskog fudbala žele saradnju na još duži period. Time bi mu ujedno iskazali zahvalnost, ali i ukazali povjerenje za nedavni nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na kojem je Engleska došla do polufinala.

"Sautgejt je bio odličan i voljeli bismo da ostane i poslije 2020. godine. Mislim da će se takva ideja dopasti objema stranama. Primanja su uvijek veliko pitanje, ali u tom pogledu se nikada nećemo moći mjeriti s Premijer ligom. To svi znaju", kazao je Glen i dodao:

"Jedna od najsnažnijih stvari koje je izgovorio nakon poraza od Hrvatske je da nismo uradili posao do kraja."

Sautgejt se trenutno nalazi na odmoru, a po povratku u Englesku očekuje se sastanak s rukovodstvom saveza i razgovor o novom ugovoru. Pretpostavlja se da bi prema novom dogovoru ostao selektor najmanje do Svjetskog prvenstva koje će se 2022. godine održati u Kataru.

Sautgejt je nakon veoma dobre igračke karijere trenerskim poslom počeo da se bavi 2006. godine u Midlsborou. Potom je bio selektor mlade reprezentacije Engleske sve do septembra 2016. godine, kada je imenovan za privremenog nasljednika Sema Alardajsa koji je nakon 67 dana napustio klupu "Gordog albiona". Četverogodišnji ugovor s FA-om potpisao je u novembru 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније