Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fkbuducnost.me ]

01. 08. 2018. 19:18 >> 19:02

NAKON ŠEST GODINA

Draško Božović ponovo u "plavom" dresu

Najnovije pojačanje Budućnosti je Draško Božović, koji se poslije šest godina vratio u klub u kojem je ponikao.

Božović je karijeru počeo u Budućnosti gdje je nakon svih mladih selekcija i osvojene titule 2008. godine otišao u Mogren, a nakon toga se ponovo obreo u Budućnosti gdje je nakon osvojene jesenje titule u sezoni 2011/12 prešao u Hapoel Ber Ševu.

Od inostranih klubova bio je član Domžala iz Slovenije kao i kosovske Prištine iz koje je prešao u Budućnost. U Crnoj Gori nastupao je za OFK Titograd, Lovćen, Sutjesku i Rudar.

"Znao sam da ću se jednog dana vratiti u svoj klub. Budućnost uvijek ima najviše ciljeve i potrudiću se da zalaganjem na terenu i van njega pomognem da vratimo trofeje pod Goricom. Očekujem podršku publike na svakoj utakmici i vjerujem da ćemo se zajedno radovati na kraju prvenstva", rekao je Božović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније