Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

31. 07. 2018. 21:29   >>  22:53

LEGIJA ISPALA

Dinamo i Škendija odbranili prednost iz prvog meča

Dinamo Zagreb i Škendija izborili su prolaz u treće kolo kvalifikacija za grupnu fazu Lige šampiona.

Zagrebački Dinamo večeras je u revanšu drugog kola kvalifikacija u gostima protiv izraelskog tima Hapoel Ber Ševe branio visoku prednost od 5:0 koju je stekao u meču na "Maksimiru".

Izraelski tim u prvom poluvremenu je iznenadio zagrebačke "plave" i poveo s 2:0. Hrvatski šampion je u drugo poluvrijeme ušo znatno odlučnije i već nakon deset minuta na semaforu je stajao rezultat 2:2. Prvi gol je u 49. minuti postigao Mario Budimir, a pet minuta kasnije gol za izjednačenje postigao je Izet Hajrović.

Dinamo će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela Astane i Mitjilanda.

U drugom meču večeri u Moldaviji su snage odmjerili Tirapsol i makedonski tim Škendija. Meč je završen bez golova, a prolaz u treće kolo izborio je makedonski tim jer je u prvom meču slavio minimalnu pobjedu rezultatom 1:0. Protivnik Škendije u narednoj fazi je austrijski Salcburg.

Fudbaleri Trnave izbacili su Legiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović dobio je dva žuta kartona za samo 12 minuta i već u 37. je izašao s terena.

Ipak i sa desetoricom njegova Legija je slavila 1:0 na gostovanju Trnavi, ali pogodak Astiza u 63. minutu nije bio dovoljan da prođu dalje, pošto je Tranava u prvom meču slavila 2:0.

Večeras poraženi timovi će evropski put nastaviti u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније