Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 07. 2018. 14:32 >> 14:17
1

NEJMAR O KRITIKAMA

"Možda pretjerujem, ali sam trpio velike bolove"

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da umije da pretjera, ali da je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji trpio velike bolove prilikom startova protivničkih igrača poslije kojih je javnost smatrala da simulira.

"Možda mislite da pretjerujem, a to je nekad i tačno, ali istina je da stvarno trpim bolove na terenu. Kada sam bezobrazan, to nije zbog toga što sam razmaženo derište, već zbog toga što nijesam naučio da budem frustriran", rekao je Nejmar.

Nejmar je ismijan u javnosti zbog čestih simuliranja i padova, prije svega na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta. Brazilac je iskoristio reklamu za "Gilette" kako bi odgovorio na brojne kritike.

"To sam ja, postoji dijete u meni. To dijete nekada uveseljava svijet, a nekada ga iritira. Trudim se da to dijete živi u meni, ali ne na terenu", kazao je Nejmar, koji je sa Brazilom eliminisan u četvrtfinalu svjetskog šampionata.

Fudbaler Pari Sen Žermena je naveo da su ga pojedini startovi na takmičenju boljeli više nego kada dobija injekciju u zglob koji je operisao.

"Treba mi vremena da prihvatim kritike, ali i da se pogledam u ogledalo i postanem novi čovjek. Ovdje sam, ustao sam. Možete da me gađate kamenjem ili da mi pomognete da ustanem jer kada ustanem, Brazil ustaje sa mnom", rekao je Nejmar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније