Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 12:36   >>  12:41

DOGOVORENO ?

Bejl u Realu za 120 miliona eura!

Čini se da se sapunica oko prelaska Gereta Bejla u Real, polako bliži kraju.

Madridski dnevnik ,,AS'', inače vrlo dobro upoznat sa zbivanjima u Kraljevskom klubu, donosi vijest kako su kasno sinoć dva kluba dogovorila da Bejl pređe u Real za 120 miliona eura!

Toliko će, kako se navodi, Real platiti za dolazak odličnog Velšanina, a da je cijela stvar otišla i korak dalje, svjedoči činjenica da je u pregovorima učestvovao i sam Karlo Anćeloti, odnedavno trener Reala.

AS navodi kako će s novcem dobijenim za Bejla Totenhem krenuti po Liverpulovog igrača Luisa Suareza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније